вторник, 25 февраля 2020 г.

ILAHIJA BABO MOJ DOWNLOAD FREE

On to radi neprestano. Vrati se u halvat: To nam je ostalo od hazreti-Havve. Ja te ostavih malo dulje sama. Ne saznade se ni ko je bila pitalica. Napokon se autobus udobrovoljio i krenuo prema raskrku. Ovaj grad nije imao prostora za neke velike vode, a ni za groblja.

Uploader: Gardak
Date Added: 8 December 2009
File Size: 38.82 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 9013
Price: Free* [*Free Regsitration Required]





Nije li bilo opasno te davne I obojica su trunili suze koje su same navrle. U Samoborskom gorju, u blizini Zagreba, pojavila se ilauija par godina potpuno bijela srna. Zar vam ne valja ovdje?

I tako je to bilo dok se nije ogrijao i osvjetlao obraz. Ata je drhtala pripijena uz Sunu, a on se smijao. Kakva je bila atmosfera pred rat? Ostario si, a nisi pameti steko. Nekoliko stotina ljuv enih poljubaca. Napokon se autobus udobrovoljio i ilahjia prema raskrku. Uveo ih je u svoju sobu. Najstariji mi je u vojsci.

Gdje je kraj ratnim apsurdima?

Vi koji imate vase roditelje, svaku sekundu snjima provedite, jer mi znamo koji ih nemamo, da bi tako postupili, znajuci sta roditelj znaci u zivotu djeta.

Ili kako zanosno pjeva Fazli: Junak je ono bio.

Nasmijali su se svi, a onda su se poredali. Pomenuti pragovi vide se na naslovnici knjige Mostarski bzbo. Pitomost u surovosti, surovost u pitomini.

Edin Pandur - Sa izvora i pjesma poteče

Ja te ostavih malo dulje sama. Ovaj grad ima ulaz i izlaz. Nisu sve bile ni livade i sjenokosi. Bili smo dosta bliski i ostali smo bliski prijatelji godinama poslije. Zaboravi onda na sve osvojene slobode. Najde se toga i ovdje. U Den Haagu Erazmovo oko klizi po nerazboritim ljudima a sjetio se i istinskih ludaka. No cijena nije bila niska. On bi stio da nas dvojica ostanemo u njega na konaku pa nam zato kudi most.

Edin Pandur - Sa izvora i pjesma poteče — MyVideo

On je djeteturina prema nama. Pretpostavlja se da je zgrada tekije na fotografiji iz HUda, nije sve pameti. Neko rekne glasnije, a neko smrmosi ilahika njedra. Bila je to posljednja nada nerotkinj a.

Hor Hazreti Hamza - Za nju vrijedi umrijeti HD.mpg

Jedan bode, drugi poginuo na klanici. Nije se nijedno rastavilo. Nema je tko ni pomilovati ni udariti.

Комментариев нет:

Отправить комментарий